Nazovite nas s povjerenjem: 097 62 72 286

Računovodstvo

Osnovna usluga koju pružamo jest usluga računovodstva, odnosno usluga vođenja poslovnih knjiga.

Svjedoci smo vremena u kojem se propisi mijenjaju učestalošću koja zahtjeva kontinuirano praćenje. Međutim, samo čitanje propisa često nije dovoljno za kvalitetno obavljanje našeg posla budući je sve češće potrebno pričekati ili zatražiti dodatno tumačenje Ministarstva financija. Dodatno, dobro je pratiti i stručnu literaturu, te vidjeti s kojim se problemima naše kolege susreću u praksi...

...pretpostavljamo da smo zajednički zaključili da se za naš posao treba naoružati živcima i vremenom.

Osim toga, za obavljanje našeg posla potrebno je kontinuirano ulaganje znatnih sredstava kako u edukaciju tako i u opremu. Za manja i srednja trgovačka društva takva ulaganja uglavnom nisu isplativa. Stoga je racionalnije vođenje računovodstva prepustiti računovodstvenom servisu.

Mi Vam jamčimo ažurne knjige usklađene sa svim zakonskim propisima, ali istovremeno i izvještaje koji će Vam dati potrebne informacije o poslovanju tvrtke. Samo pravovremena informacija daje Vam mogućnost procjene rizika i sigurnost u odlučivanju.

Naš pristup svakom klijentu je individualan, te se prilagođavamo Vašim potrebama. Cilj nam je biti Vaš najbolji partner od prvog dana - bez kompromisa.

U nastavku navodimo neke poslove koje za Vas obavljamo:
*ustrojavanje i vođenje poslovnih knjiga poduzetnika: dnevnik, glavna knjiga, blagajnički dnevnik, knjige ulaznih i izlaznih računa...
*ustrojavanje i vođenje evidencija: nematerijalne i materijalne imovine, saldakonti kupaca i dobavljača, analitika plaća, nadzorne knjige uvoza i izvoza
*obračun plaća i naknada radnika
*obračun putnih naloga i drugih naknada troškova radnika
*obračun ugovora o djelu, autorskih honorara i sl.
*obračun PDV-a
*obračun amortizacije
*sastavljanje statističkih izvještaja
*sastavljanje temeljnih financijskih izvještaja
*sastavljanje dodatnih izvještaja na Vaš zahtjev
*savjetovanje u oblikovanju porezne strategije s obzirom na porezne obveze i postupke, a u cilju optimizacije poslovanja
*pravodobno informiranje o promjenama propisa koji se tiču Vašeg poslovanja
*priprema i izrada propisanih poreznih evidencija, obračuna i godišnjih poreznih prijava...
*sve izvještaje za koje je to omogućeno predajemo u elektronskom obliku

Što o nama kažu naši klijenti

 • Vrlo pozitivan i profesionalan odnos Borline prema nama, brzina i najbolje iskustvo s knjigovodstvom do sada.

  Alen Dervić
  X-trader.cz s.r.o.

 • Od osnivanja naše tvrtke do danas suradnja s Borlinom je uvijek bila odlična. Drže se dogovora što je nama najbitnije. Razina znanja je visoka te brzo odgovaraju na naše upite.

  Davorin Jurišić
  Direktor, Fortium info d.o.o.

 • Borlina je upravo ono što Vam treba za Vaše poslovanje. Zašto? Zato jer su profesionalni, brzi, organizirani, nikad ne griješe i brinu o svojim klijentima 24/7 svakoga dana. Kamo sreće da je više takvih firmi i iskreno ih preporučamo svima za suradnju.

  Anđelo Žeravica
  Direktor, Sailing Place d.o.o.

 • Izuzetno sam sretna i zadovoljna Borlininim radom. Na vrijeme me obavještavate o zakonskim promjenama koje su vrlo česte i komplicirane, meni ponekad i nerazumljive. Najviše sam sretna i zadovoljna komunikacijom i razmjenom dokumenata u elektronskom obliku pomoću nevjerojatno jednostavnog servisa u oblaku koji koristite u radu. To mi daje mogućnost brzog i jednostavnog slanja dokumenata (čak i pomoću mobitela) i uvida u dokumente koje sam vam poslala na obradu. Cijena usluga u potpunosti odgovara brzini, kvaliteti i znanjima kojima raspolažete.

  Ivanka Đelilović
  Direktorica, Plasinia j.d.o.o.

Borlina koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva posjetiocima naših web stranica. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregledavanja web stranice borlina.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice borlina.hr kliknite na "Slažem se" Više o kolačićima koje koristimo i načinu na kojih ih možete obrisati pročitajte u našim politikama privatnosti korisnika.

Prihvaćam kolačiće s ovih web stranica!

EU Cookie Directive Plugin Information