Nazovite nas s povjerenjem: 097 62 72 286

E-računovodstvo

E-računovodstvo je usluga namijenjena svim našim klijentima, sadašnjim i budućim. Najbolje od svega je to što je usluga za Vas potpuno besplatna.

Ako ste umorni od odlazaka u računovodstveni servis i svih problema koji ga prate (prometna gužva, zaboravljeni papiri...) spremni ste za korištenje usluge e-računovodstvo.

Situacija u kojoj kreirate poslovni dokument (račun i sl.) na svom računalu, snimite ga u odgovarajući folder i zaboravite na njega je sasvim moguća. Snimanjem dokumenta u folder istovremeno ste ga predali nama na knjiženje.

U kombinaciji s opcionalnim predavanjem izvještaja u Vaše ime Poreznoj upravi i FINA-i Vaša briga prestaje trenutkom kreiranja dokumenta.

Ukoliko koristite internet bankarstvo (usluga banke u kojoj imate otvoren žiro račun) izvode nam također možete predavati korištenjem usluge e-racunovodstvo, jednostavno i brzo.

Sve što Vam je potrebno za korištenje usluge e-racunovodstvo jest računalo, pristup internetu i, eventualno, skener.

Pridružite nam se i Vi!

Što o nama kažu naši klijenti

 • Vrlo pozitivan i profesionalan odnos Borline prema nama, brzina i najbolje iskustvo s knjigovodstvom do sada.

  Alen Dervić
  X-trader.cz s.r.o.

 • Od osnivanja naše tvrtke do danas suradnja s Borlinom je uvijek bila odlična. Drže se dogovora što je nama najbitnije. Razina znanja je visoka te brzo odgovaraju na naše upite.

  Davorin Jurišić
  Direktor, Fortium info d.o.o.

 • Borlina je upravo ono što Vam treba za Vaše poslovanje. Zašto? Zato jer su profesionalni, brzi, organizirani, nikad ne griješe i brinu o svojim klijentima 24/7 svakoga dana. Kamo sreće da je više takvih firmi i iskreno ih preporučamo svima za suradnju.

  Anđelo Žeravica
  Direktor, Sailing Place d.o.o.

 • Izuzetno sam sretna i zadovoljna Borlininim radom. Na vrijeme me obavještavate o zakonskim promjenama koje su vrlo česte i komplicirane, meni ponekad i nerazumljive. Najviše sam sretna i zadovoljna komunikacijom i razmjenom dokumenata u elektronskom obliku pomoću nevjerojatno jednostavnog servisa u oblaku koji koristite u radu. To mi daje mogućnost brzog i jednostavnog slanja dokumenata (čak i pomoću mobitela) i uvida u dokumente koje sam vam poslala na obradu. Cijena usluga u potpunosti odgovara brzini, kvaliteti i znanjima kojima raspolažete.

  Ivanka Đelilović
  Direktorica, Plasinia j.d.o.o.

Borlina koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva posjetiocima naših web stranica. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregledavanja web stranice borlina.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice borlina.hr kliknite na "Slažem se" Više o kolačićima koje koristimo i načinu na kojih ih možete obrisati pročitajte u našim politikama privatnosti korisnika.

Prihvaćam kolačiće s ovih web stranica!

EU Cookie Directive Plugin Information