E-računovodstvo

E-računovodstvo je usluga namijenjena svim našim klijentima, sadašnjim i budućim. Najbolje od svega je to što je usluga za Vas potpuno besplatna.

Ako ste umorni od odlazaka u računovodstveni servis i svih problema koji ga prate (prometna gužva, zaboravljeni papiri...) spremni ste za korištenje usluge e-računovodstvo.

Situacija u kojoj kreirate poslovni dokument (račun i sl.) na svom računalu, snimite ga u odgovarajući folder i zaboravite na njega je sasvim moguća. Snimanjem dokumenta u folder istovremeno ste ga predali nama na knjiženje.

U kombinaciji s opcionalnim predavanjem izvještaja u Vaše ime Poreznoj upravi i FINA-i Vaša briga prestaje trenutkom kreiranja dokumenta.

Ukoliko koristite internet bankarstvo (usluga banke u kojoj imate otvoren žiro račun) izvode nam također možete predavati korištenjem usluge e-racunovodstvo, jednostavno i brzo.

Sve što Vam je potrebno za korištenje usluge e-racunovodstvo jest računalo, pristup internetu i, eventualno, skener.

Pridružite nam se i Vi!

Borlina koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva posjetiocima naših web stranica. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregledavanja web stranice borlina.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice borlina.hr kliknite na "Slažem se" Više o kolačićima koje koristimo i načinu na kojih ih možete obrisati pročitajte u našim politikama privatnosti korisnika.

Prihvaćam kolačiće s ovih web stranica!

EU Cookie Directive Plugin Information