Nazovite nas s povjerenjem: 097 62 72 286

Savjetodavne usluge

Osim računovodstvenih usluga možete zatražiti i savjet vezan uz poslovanje, te porezno-računovodstveni tretman poslovnih događaja.

Kako biste dobili kvalitetan savjet nije potrebno da ste naš klijent koji koristiti usluge računovodstvenog servisa. Savjet možete dobiti uvijek kada Vam je potreban, a pitanja mogu biti vezana uz Vaše poslovanje ili uz poslovanje Vaših klijenata.

Područja iz kojih Vam možemo dati odgovor i riješiti nedomice tiču se poreza i obveznih doprinosa poput primjerice poreza na dodanu vrijednost, poreza na dobit, poreza na dohodak, ali i šire gledano u smislu savjeta vezanih uz poslovanje s inozemstvom i slično.

Potrudit ćemo se pomoći Vam u definiranju zahtjeva, te nakon toga ponudit ćemo Vam odgovor s rješenjima koja predlažemo u cilju postizanja cilja iz postavljenog pitanja.

Što o nama kažu naši klijenti

 • Vrlo pozitivan i profesionalan odnos Borline prema nama, brzina i najbolje iskustvo s knjigovodstvom do sada.

  Alen Dervić
  X-trader.cz s.r.o.

 • Od osnivanja naše tvrtke do danas suradnja s Borlinom je uvijek bila odlična. Drže se dogovora što je nama najbitnije. Razina znanja je visoka te brzo odgovaraju na naše upite.

  Davorin Jurišić
  Direktor, Fortium info d.o.o.

 • Borlina je upravo ono što Vam treba za Vaše poslovanje. Zašto? Zato jer su profesionalni, brzi, organizirani, nikad ne griješe i brinu o svojim klijentima 24/7 svakoga dana. Kamo sreće da je više takvih firmi i iskreno ih preporučamo svima za suradnju.

  Anđelo Žeravica
  Direktor, Sailing Place d.o.o.

 • Izuzetno sam sretna i zadovoljna Borlininim radom. Na vrijeme me obavještavate o zakonskim promjenama koje su vrlo česte i komplicirane, meni ponekad i nerazumljive. Najviše sam sretna i zadovoljna komunikacijom i razmjenom dokumenata u elektronskom obliku pomoću nevjerojatno jednostavnog servisa u oblaku koji koristite u radu. To mi daje mogućnost brzog i jednostavnog slanja dokumenata (čak i pomoću mobitela) i uvida u dokumente koje sam vam poslala na obradu. Cijena usluga u potpunosti odgovara brzini, kvaliteti i znanjima kojima raspolažete.

  Ivanka Đelilović
  Direktorica, Plasinia j.d.o.o.

Borlina koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva posjetiocima naših web stranica. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregledavanja web stranice borlina.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice borlina.hr kliknite na "Slažem se" Više o kolačićima koje koristimo i načinu na kojih ih možete obrisati pročitajte u našim politikama privatnosti korisnika.

Prihvaćam kolačiće s ovih web stranica!

EU Cookie Directive Plugin Information