Nazovite nas s povjerenjem: 097 62 72 286

O nama

about

Knjigovodstveni servis Borlina d.o.o. čini tim ljudi s višegodišnjim iskustvom u obavljanju računovodstvenih poslova koje kreće od fizičkog unosa dokumentacije u poslovne knjige, preko savjetovanja klijenata i pronalaženja najpovoljnijih varijanti za postizanje poslovnih ciljeva, sve do izrade završnih izvještaja i obračuna poreza.

Naše iskustvo temelj je kvalitetno odrađenog posla. Naše razumijevanje računovodstva temelj je Vašeg zadovoljstva. Naš neprekidni trud na edukaciji Vas kao našeg klijenta najveći je doprinos kvaliteti i Vašem zadovoljstvu (neki klijenti nam kažu da smo im već dosadni s upornim ponavljanjem već usvojenih pravila, čisto da se ne zaboravi :-))

Nismo čarobnjaci i ne tvrdimo da ćemo izvesti čaroliju i u Vašim financijskim izvještajima iskazati neto dobit za isplatu, a da pri tome ne platite niti kune poreza, ali da ćemo Vam savjetovati što i kako da učinite kako biste smanjili poreznu obavezu na minimum i da pri tome sve bude u skladu s propisima - e to je ono što možete očekivati od nas.

Naš cilj nije "oderati Vas do kože" već našom politikom cijena omogućavamo Vam da štedite i na troškovima usluga uz istovremeno uživanje u maksimalnoj kvaliteti knjigovodstvenih usluga. Naša želja je da budete zadovoljni kako uslugom tako i cijenom, te da i Vaša djeca nastave suradnju s našom :-). Naši klijenti su naši poslovni pothvati, i to - uspješni!

U svome radu okrenuti smo pravnim osobama registriranima na području Republike Hrvatske. Budući da s klijentima primopredaju dokumentacije obavljamo, osim na klasični način u papirnatom obliku, i u elektronskom obliku (skenirani dokumenti, izvodi preuzeti u pdf formatu s internet bankarstva i sl.) udaljenost između Vas kao našeg budućeg klijenta i nas kao Vašeg budućeg računovodstvenog servisa ne predstavlja problem.

Ukoliko ste na prekretnici u svom poslovanju, spremate se zakoračiti korak dalje, uvodite promjene ili jednostavno niste zadovoljni s dosadašnjim računovodstvenim servisom, obratite nam se s povjerenjem.

Ukoliko upravo započinjete svoje poslovanje ili ga tek planirate osigurat ćemo Vam podršku i siguran i kvalitetan početak poslovanja. Naš cilj je da Vaše poslovanje ne bude opterećeno troškovima koje možda u početku ne možete podmirivati, te stoga novoosnovanim poduzetnicima omogućavamo da uz minimalne troškove za knjigovodstvene usluge započnu s poslovanjem. Želimo s Vama biti od početka, kao poslovni partner i prijatelj, i vjerujemo da ćete prepoznati naše iskrene namjere i napore da to i postignemo.

Cijene paketa usluga za koje možete koristiti posebnu pogodnost kao novoosnovana tvrtka pogledajte ovdje.

Cijene svih naših paketa usluga pogledajte ovdje.

U svakodnevnom poslovanju, od planiranja do realizacije, računajte s nama.

 

Osnovni podaci

Naziv tvrtke: Borlina d.o.o.
Adresa: Avenija Dubrava 159, 10040 Zagreb
Matični broj: 02136236
OIB: 68831316467
MBS: 080581240
Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu  
IBAN: HR3523400091110242587
Temeljni kapital: 20.000,00 kn, uplaćen u cjelosti
Član uprave: Zoran Rodić 
Datum osnivanja: 18.10.2006. godine

Kodeks etike

Kodeks etike u poslovanju HGK

Potpisnici smo Kodeksa etike u poslovanju HGK.

Naša ovlaštenja

Ovlašteni računovođa

Ovlašteni računovođa, Udruga Hrvatski računovođa.

Što o nama kažu naši klijenti

 • Vrlo pozitivan i profesionalan odnos Borline prema nama, brzina i najbolje iskustvo s knjigovodstvom do sada.

  Alen Dervić
  X-trader.cz s.r.o.

 • Od osnivanja naše tvrtke do danas suradnja s Borlinom je uvijek bila odlična. Drže se dogovora što je nama najbitnije. Razina znanja je visoka te brzo odgovaraju na naše upite.

  Davorin Jurišić
  Direktor, Fortium info d.o.o.

 • Borlina je upravo ono što Vam treba za Vaše poslovanje. Zašto? Zato jer su profesionalni, brzi, organizirani, nikad ne griješe i brinu o svojim klijentima 24/7 svakoga dana. Kamo sreće da je više takvih firmi i iskreno ih preporučamo svima za suradnju.

  Anđelo Žeravica
  Direktor, Sailing Place d.o.o.

 • Izuzetno sam sretna i zadovoljna Borlininim radom. Na vrijeme me obavještavate o zakonskim promjenama koje su vrlo česte i komplicirane, meni ponekad i nerazumljive. Najviše sam sretna i zadovoljna komunikacijom i razmjenom dokumenata u elektronskom obliku pomoću nevjerojatno jednostavnog servisa u oblaku koji koristite u radu. To mi daje mogućnost brzog i jednostavnog slanja dokumenata (čak i pomoću mobitela) i uvida u dokumente koje sam vam poslala na obradu. Cijena usluga u potpunosti odgovara brzini, kvaliteti i znanjima kojima raspolažete.

  Ivanka Đelilović
  Direktorica, Plasinia j.d.o.o.

Borlina koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva posjetiocima naših web stranica. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregledavanja web stranice borlina.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice borlina.hr kliknite na "Slažem se" Više o kolačićima koje koristimo i načinu na kojih ih možete obrisati pročitajte u našim politikama privatnosti korisnika.

Prihvaćam kolačiće s ovih web stranica!

EU Cookie Directive Plugin Information